Koraalrood 17, Zoetermeer
079-890 9517
hallo@sparkfysiotherapie.nl

Welkom bij SPARK Fysiotherapie

SPARK Fysiotherapie in Zoetermeer.

Jouw vooruitstrevende Fysio praktijk met altijd een oplossing voor jouw hulpvraag.

Onze Fysiotherapie praktijk is gevestigd in het SPARK Centrum in Zoetermeer, gelegen aan het koraalrood 17 in de wijk Rokkeveen. Vanuit ons multidisciplinaire centrum zijn onze specialisten dagelijks actief om onze clienten met een persoonlijke oplossing te helpen tijdens hun traject.

SPARK Fysiotherapie kenmerkt zich door een combinatie van Hands On therapie aan te bieden, altijd afgewisseld met op maat gemaakte trajecten gericht op oefentherapie. Zo bieden wij een compleet programma aan gericht op het fitter en sterker maken van jouw lichaam zodat alles wanneer jouw klachten weg zijn weer in balans met elkaar samen werkt.

SPARK Fysiotherapie, Welkom bij SPARK Fysiotherapie, SPARK

Wat is de visie van SPARK?

Gezondheid is een gegeven waar iedereen een andere betekenis aan geeft. Wat nemen wij voor lief en waar willen wij extra voor werken. De reden dat wij onszelf moeten afvragen wat ons doel met betrekking tot gezondheid nou daadwerkelijk is, is de reden waarom SPARK doet wat wij doen.

SPARK is begonnen met de simpele statement, kennis delen en overbrengen. Onze trajecten worden geschreven door onze trainers in samenspraak met onze clienten. Wij geven het traject vorm aan de hand van de wensen van onze clienten maar wel binnen de kaders van hun leven. Een gezonde levensstijl dient immers te passen bij de persoon en niet alleen het traject maar ook het eind resultaat dient afgestemd te zijn op de persoon.

Tijdens elk traject leggen wij vooral uit waarom wij bepaalde stappen maken, nemen wij de client mee in het proces en leggen wij elke stap ook uitvoerig uit. Onze kennis wordt de kennis van onze clienten en hierdoor tillen wij hen naar een hoger niveau.

De belangrijkste vraag is dan ook aan onze clienten voordat wij beginnen, of zij er klaar voor zijn. Klaar voor een intensieve en persoonlijke reis waarin zij zichzelf beter leren kennen en uiteindelijk leren dat alles te bereiken is wanneer zij er maar hard genoeg voor werken.

Are you ready to ignite your SPARK?

Maak vandaag nog een afspraak bij SPARK Fysiotherapie!

Door contact met ons op te nemen en ons te vertellen waarmee wij jou kunnen helpen starten wij achter de schermen direct met het uitzoeken van jouw hulpvraag. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met jou opnemen om de eerste afspraak met een van onze Fysiotherapeuten in te plannen. Vanuit die afspraak start jouw traject bij SPARK en leggen wij duidelijk uit wat jou de komende periode staat te wachten.

Wacht niet langer en start vandaag !

Graag volledig invullen