fbpx

Wat wij doen!

De werkwijze van SPARK Fysiotherapie.

De start van jouw traject.

Wanneer jij contact met onze praktijk opneemt start jouw behandeltraject direct! Onze therapeuten en ons team gaan direct voor jou aan de slag om naar aanleiding van jouw verhaal de beste coach te vinden voor jou en jouw klacht. Vanuit het eerste contact maken wij een afspraak voor een Fysiotherapeutische intake waarbij wij jou willen leren kennen en vanuit waar wij jouw klacht gaan leren begrijpen. De eerste afspraak bestaat dan ook uit een korte intake, fysiotherapeutisch onderzoek en de start van jouw plan.

Jouw persoonlijke plan bij SPARK Fysiotherapie.

Naar aanleiding van de intake beginnen wij met het opstellen van jouw behandelplan. Vanuit een uitgebreide anamnese stellen wij in samenspraak met jou als client een behandelplan op. Dit persoonlijke behandelplan is gericht op jouw herstel en om jou sterker en fitter te maken tijdens jouw revalidatie. Er wordt duidelijk afgesproken hoe lang wij denken dat jij gaat doen over jouw revalidatie en samen stemmen wij af of beide verwachtingspatronen overeenkomen met elkaar.

De communicatie met jouw therapeut.

Gedurende jouw gehele traject is jouw therapeut ook jouw sparringpartner om de verloop van jouw klacht en herstel te blijven bespreken. Door hier bovenop te zitten blijf jij gedurende de gehele periode grip houden op jouw voortgang. Tevens maken wij alle informatie die wij verzamelen vanuit jouw behandelplan inzichtelijk zodat jij hier later nog eens naar kan kijken.

Eigen inzet tijdens jouw traject bij SPARK Fysiotherapie

Wij zijn goed in ons werk, echt waar! Alleen wij kunnen niet toveren! Samen komen wij er wel maar in zekere mate vraagt jouw herstel ook een groot gedeelte van jouw eigen inzet. Samen bepalen wij het plan, samen sparren wij over welke oefeningen fijn voelen en goed zijn voor jouw herstel. Maar jij bent degene die de oefeningen moet uitvoeren naar behoren! Alleen samen maken wij van jouw traject een succes.

Get in touch now!

Neem nu contact met ons op om samen met jouw eigen therapeut te starten aan jouw hersteltraject!

Bel naar 079 890 9517 of mail naar hallo@sparkfysiotherapie.nl