De Locatie & Faciliteiten

Welkom bij SPARK

Waar kan jij ons vinden?

Ons centrum is gelegen aan het Koraalrood 17 in Zoetermeer. Een multidisciplinair centrum aan de rand van de stad met alle faciliteiten om jou zo goed als mogelijk te helpen. Alle faciliteiten van onze praktijk zijn gelegen op de begane grond en goed bereikbaar.

Wat is er bij SPARK allemaal te doen?

Binnen ons centrum delen wij de voordeur met SPARK Personal Training, SPARK Wellness, Voetcentrum Wender en Sportmindit. Een centrum waarbij elke specialist zijn of haar eigen specialisatie en eigen plek heeft. Allemaal werken wij in harmonie samen om jou zo goed als mogelijk te helpen bij jouw hulpvraag. Alleen samen bereiken wij het beste resultaat voor jouw herstel en alleen samen bereiken wij nieuwe hoogtes.

Hoe ziet jullie ruimte er uit?

Wij beschikken over meerdere behandelkamers welke allemaal van alle gemakken voorzien zijn. Naast onze ontspannen behandelkamers beschikken wij over een ruim opgezette oefenzaal waar wij beschikken over de beste en nieuwste apparatuur om jou te helpen sterker en fitter te worden tijdens jouw traject bij SPARK Fysiotherapie.

Hoe nu verder?

De makkelijkste stap die jij nu hoeft te ondernemen is het maken van een afspraak met een van onze therapeuten. Een afspraak maak jij door te bellen naar onze praktijk of door een mailtje te sturen. Wij zullen vervolgens samen met jou kijken naar een mogelijkheid die jou het beste uit komt en zorgen dat er een therapeut voor jou klaar staat welke het beste past bij jouw hulpvraag.

Een mailtje kan gestuurd worden naar hallo@sparkfysiotherapie.nl of er kan gebeld worden naar 079 890 9517.