Sportschool Zoetermeer

Sportschool Zoetermeer, zoveel meer dan fitness

Ook wie last heeft van blessures of in revalidatie zit, moet toegang krijgen tot sporten op maat. Dit is de visie van het multidisciplinair team van Sportschool Zoetermeer. Heb jij bepaalde doelen voor ogen of wil je opnieuw een gezonde levensstijl opbouwen, lees dan zeker verder en laat je verrassen door de aanpak van onze sportschool.

Een team specialisten staat voor je klaar

Zowel personal trainers als fysiotherapeuten bundelen de krachten om voor jou een plan op maat op te maken. Door hun kennis en ervaren kunnen zij een persoonlijk plan voor jou opmaken waarbij rekening gehouden wordt met de aard van jouw blessures of klachten. Dit biedt voor jou het grote voordeel tegenover andere sportscholen dat je zeker bent van een verantwoorde manier van sporten. Uiteraard is sport gezond, maar je moet je wel bewust zijn van de mogelijkheden van je lichaam en net daarbij krijg je de volledige aandacht van ons team.

Jou eigen persoonlijke trainer

Nadat een fysiotherapeut een beweegplan voor jou heeft opgemaakt, is het tijd om aan de slag te gaan. Dit doe je steeds samen met een personal trainer. Hij zal je niet alleen motiveren maar zal ook aandacht hebben voor de perfecte uitvoering van je oefeningen. Dit laatste om bijkomende blessures te vermijden en om je doelen op een veilige manier te behalen. Je personal trainer zal je gedurende de volledige periode intensief begeleiden en aanpassingen in je beweegplan doorvoeren indien dit nodig zou blijken, steeds in samenspraak uiteraard met één van de fysiotherapeuten.

Professionele faciliteiten

Onze sportschool beschikt over diverse professionele faciliteiten om je op de best mogelijke manier te kunnen begeleiden op weg naar je doelen. Enerzijds zijn er behandelkamers waar onze fysiotherapeuten hun individuele behandelingen uitvoeren, anderzijds zijn er ook verschillende ruimtes waar je zowel samen met je personal trainer of in groep kan trainen. Alle ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste toestellen die je toelaten op een aangename, medisch verantwoorde en uitdagende manier je trainingen af te werken.