Medisch Fitness

Dé specialist op het gebied van Medisch fitness in Zoetermeer!

MEDISCH FITNESS ZOETERMEER, GEBLESSEERD EN TOCH DOELEN BEREIKEN.

SPARK Fysiotherapie staat centraal in een multidisciplinair medisch netwerk en samen met onze partners helpen wij mensen met een blessure met het aanmeten van een gezonde levensstijl. In combinatie met de personal trainers van SPARK en onze fysiotherapeuten bieden wij u Medisch Fitness Zoetermeer aan en zorgen wij voor een effectief behandelplan!

Wat is SPARK Prehab

SPARK Prehab is een cursus aangeboden voor mensen met een blessure achtergrond die hun verleden zien als een uitdaging voor de toekomst. Jij werkt met jouw eigen Fysiotherapeut aan jouw persoonlijke beweegplan. Oude blessures belemmeren hen om actief te zijn of vorm een vorm van onzekerheid tijdens het bewegen. Daarnaast is SPARK Prehab een cursus aangeboden voor iedereen die door middel van een inactieve levensstijl blessures of gebreken is gaan ontwikkelen waardoor hun lichaam een risico vormt voor hun gezondheid.

Is de begeleiding persoonlijk?

De begeleiding die aangeboden wordt door onze therapeuten is persoonlijk. Elk individu werkt aan zijn of haar eigen doelen met zijn of haar eigen schema. Doordat de focus ligt op het preventief tegen gaan van blessures onder toeziend oog van onze specialisten kunnen wij iedereen helpen om aan fitness te doen. Ongeacht de mogelijke risico’s van oude of huidige blessures is het voor iedereen mogelijk. Elke fysiotherapeut van SPARK is weer gespecialiseerd in een ander aandachtsgebied. Hierdoor hebben wij een divers aanbod in de mogelijkheden en is er altijd wel een specialist voor jou beschikbaar.

Is medisch fitness nog wel uitdagend?

Medisch fitness is niet meteen saai en totaal niet uitdagend. In tegenstelling! Deze vorm van begeleiding en coaching vraagt veel meer aandacht en diepgang. Hierdoor is het programma altijd uitdagend en word er altijd gestreefd naar verbetering op meerdere vlakken. Een Fysiotherapeut van SPARK weet dat het doel is om verbetering aan te brengen en activiteiten in het dagelijks leven te verbeteren. Daarom werken wij ook nauw samen om samen met jou doelen te bereiken op een duurzame manier.

Uiteraard is onze begeleiding kwalitatief goed! Wij hebben een uitgebreide trainingsachtergrond en onze voorkeur heeft altijd om mensen te laten bewegen. Medisch Fitness is voor ons onderdeel van elk behandelplan en elke fysiotherapeut is vertrouwd in de trainingszaal. Onze programma’s worden geschreven door de therapeuten zelf in samenspraak met jou. Zo houd jij grip op jouw programma en werken we samen aan een betere versie van jou.

ONZE FACILITEIT

De faciliteit van SPARK is erg uitgebreid! De totale faciliteit bestaat uit twee grote ruimtes. De ene ruimte is het Medisch Trainingscentrum. Deze ruimte heeft meerdere behandelkamers waar de fysiotherapeuten in werken. Daarnaast wordt deze ruimte gebruikt voor het doen van oefentherapie en het begeleiden van oefengroepen zoals bijvoorbeeld de COPD oefengroep. De behandelkamers zijn compleet met alle effectieve middelen om jou zo goed mogelijk te helpen bij je klacht.

De andere ruimte is onze sportschool. SPARK is ooit begonnen als Personal Training Studio. Nu zijn we een aantal jaar verder en zijn we gegroeid tot een erg uitgebreide sportfaciliteit. Binnen de faciliteit kunnen wij werken met freeweights zoals barbells of dumbbells, maar ook met onze machines van Technogym. Daarnaast gebruiken wij de apparatuur van Keiser, waardoor er met luchtdruk gewerkt kan worden aan jouw revalidatie of aan je sportspecifieke doelen!

WELKE KLACHTEN BEHANDELEN WIJ?

Wij stellen onze programma’s samen aan de hand van jouw doelstelling en uiteraard jouw klachten. Denk bijvoorbeeld aan Lage Rugklachten, Knieklachten, Nekklachten en aan Schouderklachten. Wij stellen samen met onze specialisten een persoonlijk plan op en zorgen voor een veilige methode om jouw doel te bereiken. Wees dus niet bang dat je met je klachten je doelstelling niet kan bereiken! Wij staan als team voor je klaar om jou hierbij te helpen!

DE JUISTE BEHANDELING OP HET JUISTE MOMENT BIJ SPARK MEDISCH FITNESS ZOETERMEER

Wij doen niet zomaar iets. Wij stellen een plan op met een bepaalde gedachte. Deze gedachte is dat jij snel actief aan de slag kan op het niveau wat jij van jezelf gewend bent. Daarnaast hangt dit niveau nauw samen met wat jij van jezelf verwacht. Jij wilt iets bereiken, jij wilt hier moeite voor doen en wij zorgen dat jij dit op de juiste manier kan doen.

In elk programma bij SPARK Medisch Fitness Zoetermeer dienen wij de juiste prikkel op het juiste moment toe. Wij maken de situatie niet erger door stomme dingen te doen. Elke stap is goed doordacht en goed overlegt met meerdere disciplines waardoor elke stap in jouw trainingsprogramma ten behoeve is van jouw doelstelling.

BLESSURES EN TOCH STARTEN BIJ MEDISCH FITNESS ZOETERMEER BIJ SPARK FYSIOTHERAPIE?

Heb jij last van blessures maar wil jij toch actief bezig zijn om jouw doelen te bereiken? Kom langs SPARK Fysiotherapie en wij stellen in combinatie met al onze therapeuten een persoonlijk plan op en kan jij aan de slag bij Medisch Fitness Zoetermeer!

Neem contact met ons op via hallo@sparkfysiotherapie.nl of bel even naar 06 24 22 22 83 en boek vandaag jouw afspraak nog in!