SPARK | Zoetermeer

Onze locatie in Zoetermeer

De locatie van SPARK Fysiotherapie in Zoetermeer is onze hoofdlocatie. Dit is waar wij de meeste mensen helpen! Dit is daarmee dan ook onze meest uitgebreide locatie met alle voorzieningen nodig om uitstekende fysiotherapie aan te bieden.

VOELT NET ALS THUIS

Een deel van ons Medisch Fitnesscentrum is ingericht als een warme, moderne huiskamer. Wij van SPARK begrijpen namelijk dat als je komt voor fysiotherapie, dat vertrouwen erg belangrijk is. Als bezoeker moet jij je op je gemak voelen. Daarom geven wij je de mogelijkheid om voor je behandeling te wachten op een zachte fauteuil met een kopje koffie of thee er bij, of om zelfs een potje tafeltennis te spelen tot je wordt opgehaald door je fysiotherapeut.

DE FACILITEITEN

Zodra je bij SPARK binnenkomt kun je twee kanten op. Als je naar rechts loopt kom je uit in de trainingszaal. Onze trainingszaal is specifiek ingedeeld om mensen zo optimaal mogelijk individueel te kunnen begeleiden. Zo hebben wij veel ruimte om vrij te kunnen bewegen, waaronder een brote kunstgrasmat, zodat de fysiotherapeuten en personal trainers alle ruimte hebben om aan de slag te kgaan met alle losse materialen. Daarnaast staat er in de trainingszaal apparatuur van Technogym en Keiser Fitness, apparatuur van de beste kwaliteit op de markt om jouw te helpen bij je revalidatie en je doelen.

Binnen de sportschool zijn er verschillende activiteiten die allemaal zijn gericht op het behalen van jouw doelstellingen. Zo kan je bij ons aan de slag met een personal trainer, maar kun je ook vrij komen sporten of meedoen met één van onze groepslessen. Wil je meer informatie over ons sportaanbod? Neem dan een kijkje op de website.

Als je naar links loopt kom je bij de kleedkamers en het medisch trainingscentrum. Hier worden alle revalidatie trajecten met de cliënten vaak gestart. De fysiotherapeut kan zich met de cliënt in deze ruimte terugtrekken om in volle concentratie te kunnen werken aan het herstel van de cliënt. Deze ruimte heeft een hometrainer, een kabelstation en wat losse materialen om mee te werken. Daarnaast zijn er in deze ruimte drie behandelkamers en één spreekkamer. De spreekkamer is in gebruik door een diëtist van Diëtheek. Mocht je dus specifieke vragen hebben over voeding kun je hier ook voor terecht bij SPARK.

KOM EEN KEER LANGS

Wil je geholpen worden bij je klachten, of wil je gewoon een keer een kopje koffie komen drinken? Maak dan afspraak door te bellen naar +31 6 24 22 22 83, of mail naar hallo@sparkfysiotherapie.nl.