Sportspecifieke Fysiotherapie

Fysiotherapie voor de Sporter

Fysiotherapie voor sporters is iets anders dan reguliere fysiotherapie. Een sporter moet blijven presteren, soms zelfs met klachten. Ook moet de sporter na de klacht weer maximaal kunnen presteren in de sport zonder dat de klacht opnieuw terugkeert. SPARK Fysiotherapie snapt dit en wij hebben dan ook de passie en middelen om de sporter nog beter terug te laten keren dan hij ooit heeft gepresteerd. Ben jij een sporter en ben jij op zoek naar een fysiotherapeut die jou begrijpt? Neem dan contact op met SPARK Fysiotherapie. 

MEDISCH TRAININGSCENTRUM

Het Medisch Trainingscentrum van SPARK is erg divers. Zo hebben wij een deel van de zaal ingericht voor alle free weights als dumbbells en barbells. Er zijn speciale matten gelegd met demping waardoor er veilig getraind kan worden. Daarnaast hebben wij een brede en lange grasmat voor loop en sprint training. Ook hebben wij een power sled en andere losse materialen die kunnen worden gebruikt voor het trainen op de grasmat.

Naast al het losse materiaal hebben wij apparatuur van Technogym en van Keiser. De Keiser apparatuur werkt op luchtdruk. Hierdoor kan er specifiek getraind worden op snelkracht, mede doordat je de mate van snelkracht exact kan meten met deze apparatuur. Zo kan er dus bijgehouden worden of iemand zijn snelkracht daadwerkelijk verbeterd. Deze prestaties kunnen dan weer vergeleken worden met de resultaten in het uitvoeren van de sport.

EEN TEAM VAN KENNIS

Het totale team van SPARK heeft veel experts op het gebied van anatomie, (inspannings)fysiologie, trainingsleer en biomechanica. Elke trainer en fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisatie. Als totale team staan wij dus erg sterk in onze schoenen om elke sporter zo goed mogelijk te helpen.

KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Als sporter voel je je thuis bij SPARK. Wij begrijpen wat er voor nodig is om maximaal te presteren in een sport. Wij zijn uitstekend in staat om jou te helpen bij je klachten. Wil je langskomen? Maak dan een afspraak bij één van onze therapeuten.