No Limits Gym | Nieuwerkerk aan den IJssel

Vechtsport en Fysiotherapie

SAMEN STA JE STERKER

SPARK Fysiotherapie en No Limits Gym in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn een samenwerking aangegaan. Met deze samenwerking bieden wij namens SPARK ondersteuning op het gebied van fysiotherapie aan de stichting. Bij No Limits Gym hebben wij onze eigen behandelruimte waar wij gebruik van mogen maken. De fysiotherapeut neemt dan zijn mobiele fysio tas mee waar alle materialen in zitten die hij nodig heeft om een uitstekende behandeling te kunnen geven.

EEN SPORTSCHOOL VOOR IEDEREEN

Zoals de naam al aangeeft is No Limits een sportschool waar echt iedereen welkom is. Zowel mensen met en zonder een beperking kunnen hier intensief vechtsport beoefenen! Er wordt les gegeven door Antoine Schutte in verschillende conditie- en vechtsporten o.a. boksen, bokszak training (heren en ladies only), muay thai / kickboksen, zelfverdediging, wushu, taichi, cross fit, dames kracht en conditie training. Antoine is een man met een geschiedenis in de vechtsport. Naast het feit dat hij zelf op topsport niveau heeft gevochten is hij ook een ervaren trainer die menig (top)sporter heeft begeleid tot de top van zijn kunnen. Naast de lessen in vechtsport worden er ook yogalessen verzorgd en zijn er met regelmatig speciale clinics op het gebied van yoga, of vormen van vechtsport die in Nederland weinig worden beoefend.

DE ROL VAN SPARK FYSIOTHERAPIE

SPARK Fysiotherapie heeft een eigen behandelkamer bij No Limits Gym. Elke woensdag avond van 16:00 uur tot 22:00 zal er een fysiotherapeut aanwezig zijn om zowel mensen van No Limits als mensen uit Nieuwerkerk aan den IJssel te ondersteunen op het gebied van fysiotherapie. Daarnaast is het mogelijk om op andere tijden doordeweeks een afspraak in te plannen. De fysiotherapeut van SPARK is in staat om jou bij elke klacht te helpen.

CONTACT

Voor het maken van een afspraak op onze locatie bij No Limits Gym kun je hier klikken.

Adres: ’s-Gravenweg 266, 2911 BJ, Nieuwerkerk aan den aan IJssel